Citi pro logo

Masalah Kewangan Selesai dalam 1 - 2 bulan

Mudah, Cepat dan Selamat

Muka Depan

Kaedah Penyelesaian Masalah Kewangan

Dokumen Permohonan

0162014922

72-3A, Jalan Puteri 2/4,

Bandar Puteri,

47100 Puchong,

Selangor

Pembiayaan bank, bantuan kewangan dan pelaburan hartanah
Pejabat citi pro management sdn bhd

Senarai dokumen permohonan penyelesaian kewangan

Sediakan dokumen-dokumen berikut:

Dokumen permohonan penyelesaian kewangan

Senarai dokumen permohonan penyelesaian kewangan (pekerja swasta / kerajaan):

Senarai dokumen permohonan penyelesaian kewangan (peniaga):

Peringatan:

CamscannerPastikan dokumen adalah jelas tidak kabur dan seboleh-bolehnya adalah dalam format pdf kerana biasanya ia lebih jelas berbanding format jpg, png atau yang lain-lain, boleh scan guna aplikasi seperti CamScanner untuk dokumen fizikal scan ke dalam file format pdf.

Kwsp epfAnda boleh muat turun salinan laporan KWSP untuk 2 tahun terkini melalui i-Akaun sekiranya ada atau anda boleh mendaftar di terus akaun i-Akaun sekiranya belum ada.

Ctos ccrisAnda digalakkan untuk dapatkan salinan laporan CCRIS daripada website e-CCRIS Bank Negara Malaysia secara PERCUMA atau anda boleh dapatkan salinan laporan penuh CTOS daripada website CTOS dengan bayaran hanya RM26.50 sahaja.

Hak & Penafian:
Kami bukan peminjam wang atau ah long. Kami sebagai syarikat consultant kewangan dan pelaburan hartanah tidak menawarkan sebarang pinjaman peribadi mahu pun modal perniagaan sebaliknya kami akan bantu periksa kelayakan dan analisa rekod kewangan anda, sekiranya lulus maka kami akan menstruktur kembali rekod kewangan anda dan kemudian kami akan berusaha untuk dapatkan pembiayaan untuk anda daripada mana-mana bank atau koperasi yang layak dengan rekod kredit kewangan anda yang kami telah struktur semula.