Citi pro logo

Peluang Jana Pendapatan

Bersama Mencapai Impian

0162014922

72-3A, Jalan Puteri 2/4,

Bandar Puteri,

47100 Puchong,

Selangor

Pembiayaan bank, bantuan kewangan dan pelaburan hartanah
Pejabat citi pro management sdn bhd

Salam perkenalan...

Peluang Jana Pendapatan Bersama Citi Pro Management

Salam sejahtera kepada semua yang berminat untuk menjana pendapatan sambil membantu mereka yang memerlukan bantuan kewangan! ๐Ÿ’ฐ๐Ÿก

 

Saya dengan bangganya memperkenalkan syarikat kami, Citi Pro Management, yang mempunyai tenaga kepakaran Consultant kami yang mempunyai lebih dari 15 tahun pengalaman dalam bidang pengurusan harta dan penyelesaian hutang. Kami percaya bahawa setiap individu mempunyai potensi untuk mencapai kebebasan kewangan, dan kami ingin mengajak anda untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan ini.

 

Apa Itu Citi Pro Management?

Citi Pro Management adalah rakan penyelesaian kewangan yang berpengalaman. Kami memahami bahawa masalah hutang dan keperluan kewangan adalah perkara yang serius. Oleh itu, kami berusaha untuk memberikan penyelesaian yang efektif dan memberi peluang kepada anda untuk menjana pendapatan.

 

Pelaburan Hartanah Tanpa Modal

Kami memahami bahawa tidak semua orang mempunyai modal besar untuk melabur dalam hartanah. Oleh itu, kami menawarkan peluang unik untuk anda menjadi agen kewangan tanpa perlu melabur modal sendiri. Bagaimana caranya?

 

Bantu Orang Bermasalah Kewangan:

Anda akan menjadi agen kami yang mencari prospek yang memerlukan bantuan penstrukturan kewangan. Anda hanya perlu memperkenalkan perkhidmatan kami kepada mereka.


Prospek Isi Borang Kajiselidik:

Apabila ada prospek yang berminat, anda akan meminta mereka mengisi borang kajiselidik yang disediakan. Sistem kajiselidik kami akan menilai sama ada prospek tersebut layak memohon atau tidak.


Dokumen-Dokumen:

Jika prospek layak memohon, sistem akan meminta mereka muat naik dokumen-dokumen melalui borang yang disediakan atau prospek boleh datang hantar sendiri borang ke pejabat kami.


Konsultansi oleh Consultant:

Semua urusan nasihat dan konsultansi akan diuruskan oleh Consultant berpengalaman dan profesional kami di Citi Pro Management. Anda tidak perlu ada pengalaman dan ilmu kewangan atau hartanah.


Subsidi Bulanan untuk Pelanggan

Bagi pelanggan yang memerlukan bantuan kewangan, kami menyediakan subsidi bulanan untuk mereka bayar semula pembiayaan bank. Dengan cara ini, mereka tidak perlu keluar duit walau satu sen dalam pelaburan hartanah ini. Pelanggan anda hanya perlu menunggu nilai hartanah naik untuk dijual dan mendapatkan keuntungan hasil jualan hartanah.

 

Mari Bersama-sama

Jadi, jika anda berminat untuk menjadi agen kewangan yang membantu orang lain sambil menjana pendapatan, hubungi kami di Citi Pro Management. Mari bersama-sama mencapai impian dan memberi manfaat kepada masyarakat! ๐ŸŒŸ๐Ÿ’ฐ๐Ÿก

Semoga peluang ini membuka pintu ke kejayaan dan kesejahteraan.

 

Terima kasih kepada yang sudi bersama-sama kami! ๐Ÿ˜Š

Pendaftaran agent - Admin

Borang Pendaftaran

Sila isi dan penuhkan borang ini sekiranya anda berminat memperkenalkan perkhidmatan yang kami sediakan dan menambah pendapatan.

Maklumat peribadi

Sila berikan maklumat peribadi anda untuk rujukan kami.


Maklumat Pekerjaan Sekarang

Sila berikan maklumat pekerjaan anda sekarang.


Maklumat Perniagaan Anda

Sila berikan maklumat perniagaan yang anda sedang usahakan sekarang.


Pengalaman dalam bidang kewangan

Isikan ruangan ini sekiranya anda berpengalaman dalam bidang kewangan.


Pengalaman dalam bidang hartanah

Isikan ruangan ini sekiranya anda berpengalaman dalam bidang hartanah.


Pengesahan maklumat

Akhir sekali, sila sahkan maklumat-maklumat yang anda telah berikan sebelum ini adalah sah dan benar dan anda bertanggungjawab dan tanggung risiko sekiranya maklumat yang anda telah berikan adalah salah / tidak benar / palsu.


Hak & Penafian:
Kami bukan peminjam wang atau ah long. Kami sebagai syarikat consultant kewangan dan pelaburan hartanah tidak menawarkan sebarang pinjaman peribadi mahu pun modal perniagaan sebaliknya kami akan bantu periksa kelayakan dan analisa rekod kewangan anda, sekiranya lulus maka kami akan menstruktur kembali rekod kewangan anda dan kemudian kami akan berusaha untuk dapatkan pembiayaan untuk anda daripada mana-mana bank atau koperasi yang layak dengan rekod kredit kewangan anda yang kami telah struktur semula.